VIEC

Import En Exportadviesdiensten
Vietnam - Nederland

Bent u van plan producten naar Vietnam of Nederland te importeren/exporteren, maar weet u niet waar u moet beginnen?

Het maakt niet uit of uw internationaal bedrijf voor de eerste keer of meerdere keren producten exporteert of importeert, er zijn beslist heel wat werkzaamheden waarmee u rekening moet houden voordat u op de internationale markten springt zoals, het omgaan met een hoop voorschriften, handelsnaleving en industriële vereisten in de overzeese landen. Bovendien moet u de internationale markten en hun bedrijfscultuur begrijpen, terwijl uw bedrijven slechts over beperkte middelen beschikken en geen uitgebreid contact hebben.  Daarom is het belangrijk om import-exportadviesdiensten te hebben om uw organisatie stap voor stap te begeleiden bij het invoeren van het import- en exportproces.

Feb Business 9 scaled

Hoe kan VIEC u helpen?

Met meer dan 10 jaar ervaring en het succesvol ondersteunen van meerdere bedrijven. Door verschillende marktonderzoeken in Nederland en Vietnam, kunnen we met trots zeggen dat we een brede kennis hebben opgedaan van zowel de Vietnamese als de Nederlandse markt, om advies te geven en uw bedrijf te begeleiden door de hele toeleveringsketen in Vietnam en Nederland. We hebben een sterk zakelijk netwerk, kennis en deskundigheid in verschillende industrieën zoals FMCG, kleding, landbouw, handwerk en zelfs meubels. Vandaar dat we nu klaar staan om u de beste oplossingen te bieden voor al uw behoeften.

Onze adviesdiensten bevatten

Ontdek waardevolle inzichten over de markttrends, het consumentengedrag en informatie over concurrenten op zowel de Vietnamese als de Nederlandse markt.

Het ondersteunen van uw bedrijf om de nieuwe markt succesvol te betreden, waarbij onnodige kosten worden vermeden en uw bedrijf in contact wordt gebracht met betrouwbare importeurs en exporteurs voor verder succes.

Zowel Vietnam als Nederland hebben hun eigen lokale e-commerce platforms in plaats van Amazon. Vandaar dat onze diensten ook uw overzeese aanwezigheid kunnen ontwikkelen door het lanceren van e-commercewinkels en het laten groeien van uw eigen klantenbestand via veelgebruikte online platforms in Vietnam, Nederland of in Azië.

Het maakt niet uit of u producten wilt importeren of exporteren, u hebt professionele ondersteuning nodig bij alle handelsnalevingen, de douane en de procedures die bij het import- en exportproces komen kijken. 

Dam phan thuong mai giua cuoc chien Nga Ukraine 1024x683 1

Contacteer ons nu voor gratis import export advies

Onze experts geven u meer informatie over export- en importregelgeving en handelsnaleving voor import/export naar Vietnam en Nederland

ux indonesia 1V5zGGTYXVc unsplash

Wat is de Import en Export Adviseur?

Een import/export-adviseur zal uw bedrijf begeleiden bij het doorlopen van de hele toeleveringsketen in de internationale handel. De deskundige zal uw bedrijf ondersteunen en adviseren om zich goed voor te bereiden op de internationale handel; dit omvat naleving van handelsregels, inklaring, en andere export- en importprocesvereisten voordat bedrijven hun activiteiten uitbreiden naar buitenlandse markten.

Waarom zou uw bedrijf in de eerste plaats deskundige ondersteuning moeten krijgen?

Werken met een ervaren expert lijkt in eerste instantie misschien duur, maar uiteindelijk is het een goede keuze om zowel tijd als geld te besparen voor uw bedrijf. U krijgt immers deskundig advies en een stapsgewijze begeleiding om te voorkomen dat u een hoge rekening betaalt voor uw onervaren fouten en dat u te maken krijgt met tal van uitdagingen en onverwachte problemen in de internationale handel. Deze problemen kunnen het gevolg zijn van wettelijke vereisten, de naleving van handelsvoorschriften en een specifieke vereiste voor elke bedrijfstak, enzovoort.

Bovendien kan de deskundige, met zijn deskundigheid op het gebied van exporteren en importeren en de economie in Vietnam, u helpen snel te reageren op veranderingen op de Vietnamese of Nederlandse markt, wat moeilijk, om niet te zeggen onmogelijk, kan zijn als uw bedrijf geen nauw contact heeft met klanten op de lokale markt. Uiteindelijk stelt een adviseur u in staat met het juiste logistieke bedrijf samen te werken om een soepele toeleveringsketen te garanderen. Zodat uw bedrijf de kosten verlaagt, en de winstgevendheid verbetert.