VIEC

Kwaliteitscontrole Vietnamese Producten

Zoekt u kwaliteitscontrolediensten in Vietnam of in Nederland?

 Het vinden van de juiste leveranciers op een Vietnamese of Nederlandse markt is moeilijk, maar ervoor zorgen dat hun productieproces aan uw normen voldoet, is nog veel moeilijker. Er zijn talloze obstakels die veel verder gaan dan geografische afstanden, zakelijke etiquettes of culturele verschillen in kwaliteitscontrole van producten uit vietnam. Fouten in het fabricageproces gaan meestal gepaard met slechte kwaliteitscontroles, waardoor de bedrijven grote verliezen kunnen lijden. Een betrouwbare kwaliteitscontroledienst die ervoor zorgt dat uw producten aan de productnorm voldoen, is dan niet alleen een suggestie maar een echte noodzaak.

Wavy Bus 09 Single 02 scaled

Onze kwaliteitscontrole diensten in Vietnam en Nederland.

 Bij VIEC zijn wij er, om onafhankelijke kwaliteitscontrole-inspecties te bieden, in fabrieken en op het veld van zowel in Vietnam als in Nederland. Daarom bieden wij onze klanten een reeks uitgebreide kwaliteitsborgingsoplossingen aan:

quality-control-factory-and-order-netherlandsv-ietnam

Kwaliteitscontrole en Kwaliteitsborging

Met onze kwaliteitscontrole voor u om uit te voeren in Vietnam en Nederland, kunnen wij ervoor zorgen dat uw producten voldoen aan uw kwaliteitsnormen of deze zelf zullen overtreffen, zonder enige gebreken

Pre-shipping-Inspection-service-vietnam-netherlands

Inspectie vóór het verschepen.

De kwaliteitsinspectie vóór de verscheping is er om ervoor te zorgen dat de producten die worden verzonden, voldoen aan de veiligheidseisen en niet beschadigd zijn voordat ze worden verzonden.

manufacturing-and-supplier-audits-vietnam-netherlands

Productie- en leverancierscontroles

VIEC-controles zijn meer dan alleen controleren of een fabriek over de juiste apparatuur beschikt. Er wordt ook gekeken naar de faciliteiten, de informatie over de wettigheid van het bedrijf, de bankgegevens, enzovoort.

Buyer and Importer audits

Controles voor kopers en importeurs

Aangezien fraude in de internationale handel tegenwoordig toeneemt, zijn veel exporteurs die betaald worden, ten prooi gevallen aan oplichters die voor miljoenen aan producten niet hebben ingeklaard bij de douane in de haven van bestemming. Daarom bieden wij u koper en importeur controlediensten aan.

Waarom kiezen voor VIEC? - een betrouwbare kwaliteitscontrole Vietnam en Nederland

VIEC verbindt zich ertoe om een vertrouwde kwaliteitscontrolepartner in Vietnam en Nederland te worden door eerlijke en ethische kwaliteitscontrole en kwaliteitsborging voor uw bedrijf te bieden. Met meer dan een decennium aan ervaring in kwaliteitscontrole en kwaliteitsborging, hebben wij met succes kwaliteitsoplossingen aangeboden om kwaliteitsproducten te leveren die aan buitenlandse kwaliteitsverwachtingen voldoen. Bovendien, met een diep begrip van de Westelijke norm en de bedrijfsculturen van de twee landen, begrijpen wij dat de nadruk van de eindverbruiker op kwaliteitsproducten de hoogste prioriteit voor onze cliënten is. Dit alles verklaart waarom onze kwaliteitscontrolediensten zo goed thuis zijn in de kunst van het beschermen van rechten en voordelen voor beide partijen – kopers en verkopers. Laat ons u helpen met hetgeen waar wij het beste in zijn.

DSC01964 1024x599 1

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Ons team van deskundigen geeft u graag alle informatie over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen bij kwaliteitscontrole van producten uit Vietnam

Belang van kwaliteitscontrole en kwaliteitsborging in de toeleveringsketen

  • Kwaliteitsproducten krijgen die voldoen aan de verwachtingen van de klant: Het is belangrijk dat consumenten vertrouwen hebben in de producten die ze kopen. Kwaliteitscontrole voor de productie zorgt ervoor dat de kwaliteit altijd van topkwaliteit zal zijn, wat mensen veel voldoening geeft en vertrouwen schept wanneer ze kopen van een bedrijf dat hun behoeften serieus neemt.
  • Minimalisering van de productiekosten: Een goede kwaliteitscontrole kan helpen bij het identificeren van problemen die zich tijdens de productie kunnen voordoen en die anders zouden leiden tot verspilling van middelen of de productie van inferieure producten tegen hogere kosten dan nodig is. Dat allemaal dankzij een goed kwaliteitssysteem.
  • Risicobeperking in uw supply chain: Het minimaliseren van verspilling en inefficiëntie is een sleutel tot succes voor elk bedrijf, hoe groot of klein het ook is. Een inspectie vóór verzending kan u helpen problemen op te sporen voordat ze zich voordoen, zodat uw toeleveringsketen zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt.
battlecreek coffee roasters JUPPTsfCuiQ unsplash