We believe that the supply chain from manufacturers to Consumers could be shorter and even be directly, without valueless intermediary. We want to bring products from manufacturers directly to Big Wholesalers, Supermarket chains or even Directly to its targeted consumers. We want offer the most profit to supply chain and at the same time offering highest value possible to the end-users.

Therefore in 2011 VIEC was found to serve this idea. In 2017 we have accomplished to bring products directly from factory in the Netherlands to Vietnamese consumers via cross-border e-commerce in less than 10 days. Besides, many manufacturers have found their markets in Vietnam as well as in the Netherlands via VIEC. 

Contact us for more information and opportunities.

Contact

Meijhorst 6002, 6537 KT Nijmegen, Gelderland, The Netherlands

+31 (0) 642049998
+31 (0) 24 6794355

VIEC on Social Media

Chúng tôi tin rằng chuỗi cung ứng từ nhà máy đến người tiêu dùng có thể được tinh giản và trực tiếp hơn, bỏ qua toàn bộ trung gian không quan trọng. Do đó, vào năm 2011, VIEC được thành lập để hiện thực hóa ý tưởng này, rút gọn và tối ưu hóa chuỗi cung ứng, tăng lợi nhuận trong chuỗi và quan trọng nhất là tăng giá trị sản phẩm cho người dùng. Bởi người tiêu dùng sẽ quyết định giá thành và tuổi đời của sản phẩm. 

Cty VIEC tại Hà Lan sẽ song hành cùng doanh nghiệp của bạn để đưa sản phẩm đến tận tay người mua lớn, như Tổng Thầu, Các Chuỗi Siêu Thị hoặc thậm chí giúp doanh nghiệp của bạn Mở Riêng Một Của Hàng giới thiệu và kinh doanh sản phẩm ngay tại Hà Lan. Với lợi thế về vị trí địa lý, hơn 11 năm kinh nghiệm, thông thạo văn hoá và ngôn ngữ. Sẽ giúp doanh nghiệp bạn phát huy được 2 yếu tố quan trọng trong kinh doanh: Nhất Cự Ly – Nhì Tốc Độ. 

Hãy liên lạc với VIEC để có thêm thông tin mà bạn cần. Chúng tôi luôn sẵn lòng hỗ trợ. 

Liên Hệ

Meijhorst 6002, 6537 KT Nijmegen, Gelderland, The Netherlands

+31 (0) 642049998
+31 (0) 24 6794355

VIEC trên Mạng Xã Hội

Wij zijn van mening dat de toeleveringsketen of gekend als Supply Chain van fabrikant tot consument korter en zelfs direct zou kunnen zijn. 

VIEC is in 2011 opgezet om dit idee te dienen. We willen fabrikanten rechtstreeks met groothandels te verbinden tussen Vietnam en Nederland, zodat de supply chain efficiënter wordt, meer waarde en winst wordt toegevoegd aan de hele supply chain en vooral voor de consumenten. 

Wilt u uw producten rechtstreeks aan Vietnamese Groothandels, Supermarktketen, of rechtstreeks aan consumenten offeren? We kunnen u ondersteunen.

Neemt u contact met ons op.

Contact

Meijhorst 6002, 6537 KT Nijmegen, Gelderland, The Netherlands

+31 (0) 642049998
+31 (0) 24 6794355

VIEC op Social Media

Published:
November 15, 2021
Category:
Projecten
Client:
B52 Energiedrank naar Vietnam

Meedoen aan de race om het Vietnamese marktaandeel met B52 energiedrank.

Vietnamese energiedrank markt 2020Met een indrukwekkende economische groei, zijn Vietnamese consumenten steeds meer op zoek naar veel producten en merken, vooral F&B, die kwaliteit, authenticiteit garanderen en aansluiten bij hun smaak. Deze neiging biedt kansen voor binnenlandse fabrikanten en opent de deur voor veel internationale producenten om hun speelterrein uit te breiden naar het Zuidoost-Aziatische land. In de drankensector heersen bierproducenten zoals Heineken, Carlsberg of Asahi, terwijl de frisdrank het domein is van Coca-Cola, PepsiCo. En op het gebied van energiedranken is het de locatie van Red Bull, Sting of Carabao.

Welke kansen zijn er in zo’n competitief landschap voor middelgrote fabrikanten en hun merken? Velen zouden denken dat het idee om een stuk van de taart te krijgen nooit zal lukken tussen de strijd van de grote. Wel hebben VIEC en Royal Swinkels Family Brewers met de B52 energiedrank mee kunnen doen aan de energiedrank race. U kunt nu meer te weten komen over B52 en zijn traject, en hoe VIEC de Nederlandse drankenproducent hielp de weg vrij te maken op de drukke Vietnamese markt.

Over Royal Swinkels Family Brewers en B52 energiedrank:

B52 Energiedrank in Vietnam

De onderscheidende, B52 energiedrank is een product van Royal Swinkels Family Brewers (voorheen bekend als Bavaria Brewery), een familiebedrijf uit Noord-Brabant in Nederland dat actief is in de bier-, frisdrank- en moutsector. Het is ook een van de oudste bedrijven van Nederland. Andere merken van de brouwer zijn onder meer Bavaria-bier en Landerbräu-bier, dat ook op de Vietnamese markt is geïntroduceerd.

De B52 energiedrank belooft een explosieve energieboost te geven aan iedereen die ervan geniet. Stemming Verhogend, geest verfrissend en energiek – B52 heeft wat nodig is om de ideale energiedrank voor iedereen te worden:

  • Goudkleurig, helder en koolzuurhoudend met taurine, hoog cafeïnegehalte en toegevoegde vitamines.
  • Aromatische en stimulerende smaak: heerlijk fruitig en zoet met een vleugje vanille voor een heerlijke afdronk.
  • Milde zuurheid zorgt voor een contrapunt en houdt de smaken in balans
  • Geproduceerd met zuiver water in Nederland.

Perfect voor allerlei gelegenheden zoals kamperen, sporten of het mixen van cocktails.

Omdat de producten van Royal Swinkels Family Brewers en de energieke B52 in het bijzonder hun reputatie wereldwijd blijven versterken, besloot VIEC het hoogwaardige en gezonde energiedrank merk te introduceren bij Aziatische consumenten.

B52 energiedrank Holland – Doordringen op de Vietnamese markt

B52 energiedrank en Tigon energiedrank in VietnamNet als de biermarkt, is de energiedrank markt in Vietnam ook booming dankzij de gestage en scherpe stijging van de totale drankenmarkt, die in 2016 werd geschat op 81,6 miljard liter en naar verwachting in vier jaar 109 miljard liter zal bereiken. Veel merken van water energie van multinationale ondernemingen en binnenlandse ondernemingen. Red Bull, Sting, Coca-cola, Carabao, enz., vallen op als de meest populaire merken in Vietnam en geven de consument verschillende smaken en keuzes. Met voordelen als goede communicatie, scherpe prijzen, toenemende consumentenvraag, nemen energiedrankjes een specifieke positie in ten opzichte van andere frisdranken.

De toenemende populariteit van energiedrankjes biedt kansen en bedreigingen voor nieuwkomers als Royal Swinkels Family Brewers en B52 energiedrank. Hoewel het al in 130 landen actief is en tot de grootste drankenproducenten van Nederland behoort, was het destijds nog vrij nieuw op de Vietnamese markt. Bovendien is de concurrentie met multinationale giganten als Coca-Cola of Pepsi niet eenvoudig, hoewel het de op één na grootste industrie speler van Nederland is.

In de opdracht om een strategie te vinden om de Nederlandse brouwer te helpen de Vietnamese markt te veroveren, heeft VIEC een oplossing geboden. VIEC begreep de Vietnamese markt en wist dat blind vliegen in zijwind zonder begrijpelijke marktinzichten een zekere mislukking betekent. Maar dankzij zorgvuldig uitgevoerd marktonderzoek konden we dieper inzicht krijgen in de voorkeuren van de Vietnamese consument op het gebied van smaak, prijs en hun consumptiegedrag en de geschikte distributeurs.

Met hun voortdurende samenwerking met Royal Swinkels Family Brewers voor de distributie van Landerbräu bier, werd BizWin, een partner van VIEC, opnieuw geselecteerd om het merk energiedrank op de markt te brengen, dat zijn debuut maakte in 2019, hetzelfde jaar dat Landerbräu werd geïntroduceerd. Na twee jaar op de markt zijn B52 energiedrank nu makkelijk te vinden in veel winkelketens die heel Vietnam doorkruisen.

Kijk nu na Vietnam en Think BIGGER with VIEC

VIEC - Vertegenwoordiger Import Export Vietnam

Voor veel kleine en middelgrote fabrikanten kan het betreden van een nieuwe markt behoorlijk omslachtig en kostbaar zijn. Het potentiële risico dat ze lopen, vormt de grootste belemmering voor hun vooruitgang. Bij VIEC zetten we ons echter in om u als fabrikant te helpen deze uitdagingen te overwinnen wanneer u de Vietnamese markt betreden.

Wij zijn de directe link naar uw klanten en treden op namens beide partijen. We pakken elk probleem aan binnen de verplaatsing van uw product van de fabrieken naar de consumenten. Door u rechtstreeks in contact te brengen met retailers zonder importeurs en exporteurs, voorkomen we de prijsstijging op de verkoopprijs van uw product, waardoor uw producten toegankelijker worden voor een breder publiek. Tegelijkertijd zijn uw communicatie-inspanningen makkelijk bij ons, zodat we eventuele vragen aan u als zowel  van u kunt behandelen.

Met ons uitgebreide netwerk van distributiepartners helpen we bij het opzetten van uw distributiesysteem in Vietnam en garanderen we een constante output van uw product op de Vietnamese markt.

En niet alleen dat, nu de EVFTA van kracht is staan EU-fabrikanten open voor nog meer mogelijkheden. Exporteren naar niet alleen Vietnam, maar ook de buurlanden wordt steeds aannemelijker, waarbij Vietnam een alternatieve landings- en afzetplaats biedt voor uw producten in heel Zuidoost-Azië en aangrenzende regio’s die voor u minder kosten met zich meebrengen.

Meer kansen om te groeien wachten op je als je groter denkt en ze aan durft te pakken. En dat is wat VIEC u kan helpen realiseren. Het enige wat u hoeft te doen is “Think BIGGER with VIEC!”

Lees meer over VIEC en onze andere projecten en kijk hoe we u kunnen helpen uw producten naar Vietnamese consumenten te brengen. Voor vragen, vraag het ons HIER.