VIEC

Vietnam Import & Sourcing Diensten

VIEC services maken van uw import en sourcing uit Vietnam een veilige taak.

Bent u op zoek naar betrouwbare Vietnamese leveranciers?

Importeren en inkopen in Vietnam zou een slimme zet zijn voor uw bedrijf om een sherp prijs te krijgen. Het kan echter nog steeds een nachtmerrie zijn als u de regelgeving en de bedrijfscultuur op de Vietnamese markt niet begrijpt. Als gevolg daarvan verspil je uiteindelijk tijd en middelen, en in het ergste geval loop je tegen louche leveranciers aan met allerlei verleidelijke aanbiedingen, terwijl je inderdaad weinig controle hebt over de kwaliteit van de producten.

5240324 scaled

Vietnam sourcing diensten bij VIEC

VIEC is vol vertrouwen om uw sourcing bureau te worden gericht op de Vietnamese markt. Wij hebben een diep begrip van elke bedrijfscultuur van zowel Vietnamees als Nederlands en spreken vloeiend beide lokale talen dankzij onze oorsprong in Vietnam en meer dan 10 jaar zakendoen in Nederland.

Daarom kan onze sourcing agent oplossingen van hoge kwaliteit bieden, om de productie in Vietnam en het importproces soepel te laten verlopen, met concurrerende prijzen en om geld te besparen voor uw handel en bedrijfshuizen.

Ons sourcing bedrijf heeft in de afgelopen tien jaar met succes, talrijke product sourcing projecten, van Vietnam naar Nederland afgehandeld en heeft een breed Vietnamees contact in verschillende industrieën uitgebreid. Met ons sourcing bedrijf, kunt u importeren uit en inkopen in Vietnam met een breed scala van producten, zoals etherische oliën, handwerk producten, bamboe producten, grondstoffen, enz.

Als een premium Vietnam sourcing agent, zetten wij ons alleen in om uw bedrijf te verbinden met de grote leverancier in Vietnam en een assortiment van supply chain management diensten, om het logistieke proces gemakkelijker te maken voor uw handel en bedrijfshuizen.

Om de juiste fabrieken voor uw bedrijf te vinden, is dit wat ons sourcingbureau voor u zal doen:

planning-and-finding-suppliers-service-vietnam-netherlands

1) Planning en het vinden van de juiste leveranciers

U kunt niet beheren wat u niet begrijpt. Daarom zal ons sourcing bedrijf vinden, bespreken en beginnen met het plannen en ervoor zorgen dat u alles heeft om uw project te starten. Dat doen we voordat we onze definitieve selectie met u maken in een moeiteloos proces, zodat er geen verrassingen of verborgen kosten bij betrokken zijn op enig punt tijdens het sourcing proces.

sending samples service vietnam netherlands

2) Het verzenden van monsters

Om de hoogste kwaliteit van onze producten te garanderen, starten we een bemonsteringsprocedure bij de leverancier tot u tevreden bent met wat zij hebben geleverd. Pas dan gaan we verder met het sourcing in Vietnam voor uw eindproduct.

quality-control-factory-and-order-netherlandsv-ietnam

3) Kwaliteitscontrole:

Om oplossingen van hoge kwaliteit te kunnen bieden, zullen we deskundigen naar de fabriek sturen om alles dubbel te controleren. Van de apparatuur die voor de productie wordt gebruikt, tot de kwaliteitsinspectie. Zodra deze bevestigingen zijn voltooid, zullen we gaan zitten om te onderhandelen over de voorwaarden voor het maken van kwaliteitsproducten met concurrerende prijzen.

shipping service vietnam netherlands

4) Verzending van uw producten

Vóór de import uit Vietnam, is het belangrijk dat u samenwerkt met een sourcing agent, die begeleiding en advies kan bieden tijdens elke stap van het proces. Onze Vietnam sourcing agent zal u helpen om producten soepel te importeren naar Nederland door offertes van expediteurs te verstrekken om een efficiënte levertijd te garanderen en schade aan goederen te beperken.

Contacteer ons nu voor Vietnam sourcing oplossing

Contacteer ons voor meer discussie over het vinden van de juiste zakenpartners voor import en sourcing in Vietnam

Belemmeringen bij het importeren en sourcen in Vietnam

Met zijn “gouden” bevolking van meer dan 97 miljoen mensen groeit Vietnam tegenwoordig uit tot een wereldwijd productiecentrum met concurrerende arbeidskosten, grondstoffen en centrale ligging in het hart van Zuidoost-Azië. Daar komt nog bij dat de EVFTA binnen enkele jaren 99% van de tarieven opheft, waardoor Vietnam zich voor veel Europese ondernemingen als een veel lucratiever land dan ooit aandient. Er bestaat echter een grote kloof tussen Westerse bedrijven en Vietnamese fabrikanten door de verschillen in vele aspecten, van talen tot werkstijlen. Hier volgen enkele feiten over de Vietnamese zakencultuur die u moet weten voordat u met potentiële leveranciers in zee gaat.

    • Indirecte communicatiestijlen : Dit veroorzaakt in veel gevallen verwarring. In Vietnam heeft men de neiging om indirect te communiceren. In sommige gevallen betekent “Ja” van uw tegenhangers niet noodzakelijk dat ze akkoord gaan of begrepen hebben, maar gewoon “Ik heb het gehoord”. 
    • Stilte: Stilte betekent dat uw partners ergens over nadenken. Het onderbreken van deze periode van reflectie kan als onbeleefd worden beschouwd, terwijl tevergeefs wachten ook niet goed zal uitpakken.
    • Moeilijkheden bij het werken met autoriteit: Tot slot kan het werken met autoriteit soms verwarrend zijn voor Nederlandse bedrijven. Veel bedrijven hebben de neiging om uiteindelijk hun tijd en geld te verspillen bij het werken met de autoriteit, dus het is beter om een ervaren inkoopbedrijf voor uw bedrijfshuizen te laten zorgen.


Daarom is het een echte zware strijd om betrouwbare Vietnamese leveranciers of Vietnam productie via online platform te vinden, omdat u noch kwaliteitscontrole kunt uitvoeren, noch uw zakenpartner kunt begrijpen.

 
jet dela cruz zzy78uN2Af4 unsplash scaled
pottery

Waargebeurd verhaal gebaseerd op onze sourcing ervaring in Vietnam

Een klant van een Europees bedrijf had, voordat hij ons ontmoette, een container met aardewerk met gaten uit Vietnam besteld, maar zij ontvingen de potten zonder gaten. De reden bleek de miscommunicatie te zijn tussen het bedrijf en de Vietnamese fabrikanten, dat wil zeggen dat zij niet begrijpen waarom de potten de gaten nodig hebben. En nog belangrijker is het gebrek aan productiecontrole vóór het verschepen.

Dat alles verklaart waarom u een Vietnam sourcing bedrijf nodig hebt om u te helpen al deze barrières te overwinnen, en geschikte fabrikanten te vinden om uw product tegen een concurrerende prijs te produceren.