import sourcing

Sourcing van producten in Vietnam 

Het vinden van leveranciers in Vietnam kan moeilijker zijn dan het lijkt. Wij zullen u helpen betrouwbare zakenpartners te vinden, offertes aan te vragen, over prijzen te onderhandelen, verzendingen af te handelen, en papierwerk af te handelen. Om uw bedrijf te helpen met het importeren van kwaliteitsproducten rechtstreeks van fabrikanten tegen redelijke prijzen, neem nu contact op met VIEC.

Onze sourcing expertise in Vietnam

Onze Vietnam-sourcing agent is gespecialiseerd in Landbouwproducten, Specerijen, Aardewerk, Keramiek, Textiel, Meubels, en Zeevruchten. Als eersteklas Vietnam sourcing agent verbinden wij ons ertoe uw bedrijf alleen met betrouwbare leveranciers in Vietnam in contact te brengen, en een assortiment van supply chain management diensten om de logistiek voor uw handel en bedrijf gemakkelijker te maken.

Aardewerk / Keramiek

Ons partnernetwerk is verspreid over heel Vietnam, vooral in Bat Trang in het noorden van Vietnam en Binh Duong in het zuiden van Vietnam. Meer informatie wordt binnenkort bijgewerkt

Textiel

In the Netherlands, we have partners such as clothing brands like Dirkje, Someones, DJ Dutch Jeans. More information will be updated soon

Meubels

We hebben succesvolle projecten met de Tam Long Arts fabriek in Vietnam die waterhyacintmeubels naar Nederland exporteert. Meer informatie volgt binnenkort

Landbouwproducten

Rigon, Hung Thinh, GAIA en Dam zijn onze partners in Vietnam die we hebben ondersteund om de EU-markt te benaderen en klanten te werven. Meer zullen binnenkort worden bijgewerkt

Specerijen

Binnenkort meer over onze partners in deze sector

Zeevruchten

Tan Thanh Sea Foods heeft met ons samengewerkt om de EU-markt te benaderen en hun bedrijf hier in Nederland op te bouwen. Binnenkort meer hierover.

Om de juiste Vietnamese fabrieken voor uw bedrijf te vinden, is dit wat ons sourcing agentschap voor u zal doen

Stap 1: Planning en leveranciers vinden

Het is echt moeilijk om te beheren wat je niet begrijpt. Daarom zal ons sourcing bedrijf uw project vinden, controleren, bespreken, en beginnen te plannen, voordat wij met u de definitieve keuze maken. Er zijn dus geen verrassingen of verborgen kosten op enig moment tijdens het sourcingproces.

Stap 2: Sturen van monsters

Om zeker te zijn van de meest geschikte kwaliteit van de producten, beginnen wij een bemonsteringsprocedure met de leveranciers, totdat u tevreden bent over hun product. Pas dan gaan wij over tot de inkoop van uw eindproduct.

Stap 3: Kwaliteitscontrole

Om hoogwaardige oplossingen te kunnen leveren, zullen wij deskundigen naar de fabriek sturen om alles, van de voor de produktie gebruikte apparatuur tot de kwaliteitscontrole, dubbel te controleren. Zodra deze bevestigingen voltooid zijn, zullen wij onderhandelen over de voorwaarden en de details vooruitwerken om kwaliteitsprodukten tegen concurrerende prijzen te maken.

Stap 4: Verscheping van uw producten

Voordat u producten uit Vietnam importeert, is het belangrijk dat u samenwerkt met een sourcing agent die u bij elke stap van het proces begeleiding en advies kan geven. Onze Vietnam sourcing agent zal u helpen om producten vlot te importeren, door offertes van expediteurs te verstrekken om een efficiënte leveringstijd te garanderen, en schade aan goederen te beperken.

viec-import-export-consulting-service

schedule a free Consultation