Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole in Vietnam (QC)

Het vinden van geschikte leveranciers op de Vietnamese markt is ingewikkeld, maar ervoor zorgen dat hun productieproces voldoet aan uw normen is nog moeilijker. Er zijn talloze obstakels voor kwaliteitscontrole die verder gaan dan geografische afstanden, zakelijke etiquette of culturele verschillen. Fouten in het productieproces gaan meestal gepaard met slechte kwaliteitscontrole-inspecties die kunnen leiden tot aanzienlijke verliezen voor bedrijven.

Onze kwaliteitscontroleservice die ervoor zorgt dat uw producten voldoen aan de productnorm is niet alleen een suggestie, maar een fundamentele noodzaak.

Onze kwaliteitscontrolediensten in Vietnam

Bij VIEC zorgen we voor echte kwaliteitscontroles in fabrieken en op het terrein van Vietnam.
Daarom bieden wij onze klanten een reeks uitgebreide oplossingen voor kwaliteitsborging:

Stap 1: Kwaliteitscontrole en kwaliteitsborging

Onze kwaliteitscontrolediensten in Vietnam zorgen ervoor dat uw producten zonder gebreken aan uw kwaliteitsnormen voldoen of deze overtreffen.

Stap 2: Inspectie vóór verzending

Pre-shipment kwaliteitsinspectie is om ervoor te zorgen dat de producten aan de nodige eisen voldoen voordat ze worden geladen.

Stap 3: Productie- en leveranciersaudits

VIEC auditing is meer dan alleen controleren of een fabriek alle benodigde apparatuur heeft, er wordt ook gekeken naar de faciliteiten, informatie over de wettigheid van het bedrijf, bankinformatie, enz.

Stap 4: Kopers- en importeurscontroles

Met de toenemende internationale handelsfraude zijn veel exporteurs ten prooi gevallen aan oplichters die miljoenen producten niet hebben ingeklaard bij de douane in de haven van bestemming. Voor uw gemoedsrust kunnen wij u Buyer & Importer Audits diensten aanbieden.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze kwaliteitscontroledienst

Ons team van deskundigen geeft u graag alle informatie over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen bij het uitvoeren van kwaliteitscontroles in Vietnam

Belang van kwaliteitscontrole en kwaliteitswaarborging in de toeleveringsketen

  • Het verkrijgen van kwaliteitsproducten die voldoen aan de verwachtingen van de klant: Consumenten moeten vertrouwen hebben in hun producten. Kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat de kwaliteit altijd top is, wat mensen veel voldoening geeft en vertrouwen schept bij de aankoop van een bedrijf dat hun behoeften serieus neemt. 
  • Minimalisering van de productiekosten: Een goede kwaliteitscontrole kan helpen eventuele problemen op te sporen die zich tijdens de productie kunnen voordoen en die anders zouden leiden tot verspilling van middelen of inferieure producten die tegen hogere kosten dan nodig worden geproduceerd – allemaal dankzij een goed kwaliteitssysteem. 
  • Risicobeperking in uw toeleveringsketen: Het minimaliseren van verspilling en inefficiëntie is de sleutel tot succes voor elk bedrijf, hoe groot of klein ook. Een inspectie vóór verzending kan u helpen problemen op te sporen voordat ze zich voordoen, zodat uw toeleveringsketen zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt.
viec-import-export-consulting-service

schedule a free Consultation