CARRIÈRE – CONTENT CREATOR VOOR VIETNAMESE TAAL (M/V)

Import Export Your Product Directly No Mediator

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

carrière - content creator by VIEC Vietnam Nederland Import Export Consultant

Table of Contents

Content Creator voor Vietnamese taal (M/V)

Over de functie

Ben jij creatief ingesteld, specialist in content creatie, ervaring met branding en wil je impact maken in de internationale handels van import en export tussen Vietnam en Europa? Dan is de functie als Content Creator bij VIEC – Vietnam Import Export Consultant geknipt voor jou!

Vietnam – Nederland Import Export Consultant

Wij zijn van mening dat de toeleveringsketen of gekend als Supply Chain van fabrikant tot consument korter en zelfs direct zou kunnen zijn. Daarom kreeg VIEC in 2011 het idee om fabrikanten rechtstreeks met de groothandel te verbinden, zodat de supply chain efficiënter wordt, meer waarde en winst wordt toegevoegd aan de hele supply chain en vooral aan de eindgebruikers. Op 11 Nov 2011 werd VIEC uitgevonden en bevestigd in Nijmegen tot nu toe.

Om nog meer toegevoegde waarde aan onze klanten in Vietnam te brengen, willen we belangrijke informatie omtrent de import en export tussen Vietnamese en Nederlandse zaken uit te delen. Deze content moet in Vietnamees worden gemaakt.

Deze missie kan niet zomaar gedaan worden, het heeft concrete plan en strategie nodig. Daarom hebben we jou als deskunde nodig om met ons te gaan werken.

Geweldige content

Aan jou de uitdaging om relevant en vindbare content te creëren, schrijven en produceren. Je hebt al de nodige ervaring opgedaan met tools als: WordPress, Office, Adobe Illustrator, Indesign, Photoshop, Premiere, Final Cut Pro X, SEO professional opleiding of training voldaan. Je bent creatief, denkt mee op strategisch niveau, maar kan deze zelfstandig op operationeel niveau uitvoeren.

Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van goede, inspirerende en relevante content aansluitend bij onze klanten. Met het juiste taalgevoel informeer en verras je de klant met net dat beetje extra informatie, waar ze zelf nog niet aan hadden gedacht. Voor het creëren van deze geweldige content maak je gebruik van alle toolings waarmee jij bekend bent als Adobe Illustrator, Indesign, Photoshop en Premiere, en voor de seo content werk je in samenwerking met onze seo specialist en marketing manager met tools als Ahrefs en Semrush.

Creatief en resultaatgericht

Je bent creatief, resultaatgericht, maar vooral ook leergierig. Je wil graag blijven leren en krijgt daar alle ruimte voor bij ons. Je werkt operationeel content uit voor platformen als TikTok, SnapChat, Instagram, Youtube, Facebook, WordPress en LinkedIN. Met content bedoelen wij alle uitingen als huisstijl, contentpagina’s, websitepagina’s (seo), video’s en advertentiebannering voor onze campagnes (design, vectors, korte videos), nieuwsberichten, blogs, podcast en korte video’s (Youtube/Instagram Stories). Jij kan je creativiteit helemaal kwijt bij ons. Groten deel wordt in Vietnamese taal uitgevoerd, daarenover doe jij ook mee met onze team in het Engels en Nederlandse talen.

Content creator

Wij bieden jou:

Zeer ruime arbeidsvoorwaarden en marktconform salaris.
Flexibiliteit: bepaal zelf je werktijden.
Uren in overleg, onze voorkeur is 20 tot 40 uur per week.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
Een uur personal training per week (bij ons kantoor in Nijmegen).
De kans om mee te bouwen aan ons marketingbureau.
Een inspirerende omgeving waarin je ook veel zelf kan inbrengen.

Wat breng jij mee:

Je bent ondernemend, zelfstandig, analytisch sterk en staat stevig in je schoenen.
Affiniteit de marketing, SEO.
Minimaal HBO opleiding, liefst in de richting van SEO/communicatie/marketing/multimedia design.
Ervaring bij een marketingbureau is een pré.
Beheerse vloeiend Vietnamese en Engels. Nederlandse taal is een pré
Je wilt je persoonlijk blijven ontwikkelen en je inzetten om ons bureau te laten groeien.

Zien we jij dan snel bij ons?

Wil jij impact maken in de internationalehaldels wereld vanuit je online marketingexpertise en vanuit een ondernemende werkomgeving? Dan hebben wij de functie voor jou als content creator bij VIEC in Nijmegen.

Ook als je niet beschikt over de marketingervaring in de import en export mag je reageren, we zullen je uitgebreid trainen in de eerste maanden bij ons. We lezen graag terug in je motivatiebrief welke impact jij wilt gaan maken in de import en export werld.

Voor vragen neem gerust contact op met Niel Nguyen, directeur bij VIEC Marketing: 06 4204 9998. Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief op [email protected]

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Content Creator

related news

schedule a free Consultation