We believe that the supply chain from manufacturers to Consumers could be shorter and even be directly, without valueless intermediary. We want to bring products from manufacturers directly to Big Wholesalers, Supermarket chains or even Directly to its targeted consumers. We want offer the most profit to supply chain and at the same time offering highest value possible to the end-users.

Therefore in 2011 VIEC was found to serve this idea. In 2017 we have accomplished to bring products directly from factory in the Netherlands to Vietnamese consumers via cross-border e-commerce in less than 10 days. Besides, many manufacturers have found their markets in Vietnam as well as in the Netherlands via VIEC. 

Contact us for more information and opportunities.

Contact

Meijhorst 6002, 6537 KT Nijmegen, Gelderland, The Netherlands

+31 (0) 642049998
+31 (0) 24 6794355

VIEC on Social Media

Chúng tôi tin rằng chuỗi cung ứng từ nhà máy đến người tiêu dùng có thể được tinh giản và trực tiếp hơn, bỏ qua toàn bộ trung gian không quan trọng. Do đó, vào năm 2011, VIEC được thành lập để hiện thực hóa ý tưởng này, rút gọn và tối ưu hóa chuỗi cung ứng, tăng lợi nhuận trong chuỗi và quan trọng nhất là tăng giá trị sản phẩm cho người dùng. Bởi người tiêu dùng sẽ quyết định giá thành và tuổi đời của sản phẩm. 

Cty VIEC tại Hà Lan sẽ song hành cùng doanh nghiệp của bạn để đưa sản phẩm đến tận tay người mua lớn, như Tổng Thầu, Các Chuỗi Siêu Thị hoặc thậm chí giúp doanh nghiệp của bạn Mở Riêng Một Của Hàng giới thiệu và kinh doanh sản phẩm ngay tại Hà Lan. Với lợi thế về vị trí địa lý, hơn 11 năm kinh nghiệm, thông thạo văn hoá và ngôn ngữ. Sẽ giúp doanh nghiệp bạn phát huy được 2 yếu tố quan trọng trong kinh doanh: Nhất Cự Ly – Nhì Tốc Độ. 

Hãy liên lạc với VIEC để có thêm thông tin mà bạn cần. Chúng tôi luôn sẵn lòng hỗ trợ. 

Liên Hệ

Meijhorst 6002, 6537 KT Nijmegen, Gelderland, The Netherlands

+31 (0) 642049998
+31 (0) 24 6794355

VIEC trên Mạng Xã Hội

Wij zijn van mening dat de toeleveringsketen of gekend als Supply Chain van fabrikant tot consument korter en zelfs direct zou kunnen zijn. 

VIEC is in 2011 opgezet om dit idee te dienen. We willen fabrikanten rechtstreeks met groothandels te verbinden tussen Vietnam en Nederland, zodat de supply chain efficiënter wordt, meer waarde en winst wordt toegevoegd aan de hele supply chain en vooral voor de consumenten. 

Wilt u uw producten rechtstreeks aan Vietnamese Groothandels, Supermarktketen, of rechtstreeks aan consumenten offeren? We kunnen u ondersteunen.

Neemt u contact met ons op.

Contact

Meijhorst 6002, 6537 KT Nijmegen, Gelderland, The Netherlands

+31 (0) 642049998
+31 (0) 24 6794355

VIEC op Social Media

Import Export Vietnam Nederland
EVFTA Vietnam Nederland Kansrijke voor Nederlandse Importeurs

EEN KANSRIJKE TOEKOMST VOOR NEDERLANDSE IMPORTEURS VAN VIETNAMESE GOEDEREN

Klaar voor lancering: EVFTA en tariefvrije invoer van Vietnamese goederen in de EU – Kansrijke toekomst voor Nederlandse importeurs

EVFTA Vietnam Nederland Kansrijke voor Nederlandse Importeurs Na jarenlang onderhandelen hebben de Europese Unie (EU) en Vietnam op 30 juni 2019 eindelijk een handelsovereenkomst ondertekend (samen met een investeringsbeschermingsovereenkomst of bekend als EVFTA). Minder dan een jaar later, op 12 februari 2020, stemde het Europees Parlement in met de overeenkomst, die later, op 30 maart 2020, door de Raad is gesloten.

Dit is ongetwijfeld uitstekend nieuws voor importeurs van Vietnamese producten in heel Europa en voor Nederlandse importeurs in het bijzonder. Verbeterde markttoegang is zelfs een van de meest dwingende doelen van een handelsovereenkomst, en het nieuw overeengekomen convenant tussen de EU en Vietnam, het bereiken ervan is geen uitzondering. De handelsovereenkomst regelt de totale ontmanteling van bijna alle invoertarieven voor goederen (behalve enkele producten die onderworpen zijn aan de belastingvrije tariefcontingenten) tussen de twee partijen. Met 65% van de EU-uitvoer naar Vietnam die vanaf de eerste dag belastingvrij binnenkwam, werd vrijwel onmiddellijk bij de inwerkingtreding een brede dekking bereikt. De resterende handel – op enkele producten na – zou na tien jaar worden geliberaliseerd.

Aan de andere kant werd verwacht dat de EU vanaf de eerste dag 71% van haar invoer uit Vietnam zou liberaliseren, en 99% zal daarna belastingvrij worden ingevoerd, aangezien de douanerechten na een overgangsperiode (maximaal zeven jaar voor Vietnamese geproduceerde goederen en tien voor de EU), zodat binnenlandse producenten geleidelijk het tempo kunnen opvoeren. Onnodig te zeggen dat consumenten van beide kanten zullen profiteren van lagere prijzen en exporteurs van een versterkt concurrentievermogen.

De toenemende bekendheid van de handel tussen de EU en Vietnam

Main Export Markets in 2018 Vietnam Handel met Vietnam is voor verschillende EU-lidstaten geen onbekende geweest sinds de twee partijen in 1996 formele diplomatieke betrekkingen aangingen. Het Zuidoost-Aziatische land is de 15e handelspartner van de EU en in 2020 de grootste ASEAN-handelspartner van de EU. , De belangrijkste exportproducten van Vietnam naar de EU zijn telefoontoestellen, elektronische producten, schoeisel, textiel en kleding, koffie, rijst, zeevruchten en meubels, goed voor ongeveer 17% van de export van het land (in 2018), waardoor de Unie de op twee na grootste partner is , na de VS en China.

Vóór de aanvang van de EVFTA hebben veel Vietnamese producten geprofiteerd van handelspreferenties die eenzijdig door de EU zijn aangeboden in het kader van het algemeen stelsel van preferenties op lange termijn (SAP). De regeling, die bijna 50 jaar geleden werd geïnitieerd door de Conferentie van de Verenigde Naties voor Handel en Ontwikkeling (UNCTAD), heeft tot doel de invoerrechten te schrappen van producten die vanuit kwetsbare ontwikkelingslanden op de EU-markt komen.

Met de nieuwe overeenkomst die van kracht wordt, zal Vietnam niet alleen de vrije toegang tot de EU-markt voor de hierboven genoemde producten behouden, ongeacht toekomstige economische situaties, die mogelijk niet langer een voorkeursbehandeling ondersteunen die is voorbehouden aan Vietnam.

Volgens de gids van de EU-delegatie voor Vietnam voor de vrijhandelsovereenkomst tussen de EU en Vietnam en zoals eerder vermeld, zal tegen de tijd dat de overeenkomst volledig van kracht is, de invoerbelasting voor in Vietnam geproduceerde grondstoffen worden afgetrokken voor 0% verwerkte agroproducten (zoals chocolade, snoepgoed, zoete dranken, bieren, sterke dranken, koekjes en bakkerijproducten) zullen met name een snelle afschaffing van de tarieven ervaren, die in slechts drie jaar tijd dalen van 37,2% naar 6,6%.

Voor de typische Vietnamese specialiteiten zoals Mộc Châu-thee of Buôn Ma Thuột-koffie, zullen ze ook worden beschermd in de EU. De overeenkomst maakt het ook mogelijk om in de toekomst nieuwe producten aan de beschermde lijst toe te voegen (zie de lijst hier).

De overeenkomst houdt echter ook rekening met de gevoelige situatie van sommige landbouwsectoren in de EU (bijvoorbeeld rijst, suikermaïs, knoflook, champignons of suiker). In deze gevallen is de toegang van Vietnamese producten tot de EU-markt nog steeds onderworpen zijn aan tariefcontingenten.

Nieuwe kansen voor Nederlandse importeurs van Vietnamese goederen.

Tarriff Elemination by Vietnam for EU products Met de EVFTA in werking, biedt dit een enorme kans voor importeurs in Nederland die hun bedrijf willen uitbreiden of vestigen met Vietnamese fabrikanten, vooral voor het importeren van producten die niet op de lijst met voorkeursbehandelingen zijn gekomen. Bovendien brengt de opname meer positieve concurrentie met zich mee met het exotische Aziatische agricultuur producten, dat Chinese fabrikanten lange tijd hebben gedomineerd.

Het handelsakkoord zal echter niet gemakkelijk komen. Het is vermeldenswaard dat het werken met Vietnamese fabrikanten aanzienlijk zal verschillen van het werken met Chinese leveranciers, waarmee veel Nederlandse bedrijven misschien al ervaring hebben. Naast de onderscheidende talen en specialiteiten zijn er ook onderliggende verschillen in cultuur, mentaliteit en perceptie. Daarnaast is er het verschil in regelgeving voor export en import dat door de overheid aan Vietnamese fabrikanten wordt opgelegd.

Met al deze mogelijke verstoringen kan het werken met Vietnamese leveranciers een uitdaging zijn. Maar dat kan alleen als u als Nederlandse importeur van Vietnamese specialiteiten niet in staat bent de hulp in te schakelen van mensen die ervaring hebben met het werken met zowel Vietnamese als Nederlandse bedrijven, zoals VIEC.

Over VIEC:

Wat we doen:

Bij VIEC treden we op als uw vertrouwde commerciële vertegenwoordiger en:

VIEC commerciële vertegenwoordiger import export Vietnam Nederland Verbind Vietnamese fabrikanten met potentiële verkopers en handel namens hen voor een naadloze samenwerking, naast het weglaten van de complexiteit van de toeleveringsketen van het in dienst hebben van importeurs en exporteurs.

Van boer tot bord—Ondersteun fabrikanten bij het opzetten van hun eigen retailsysteem en het veroveren van hun terrein op de buitenlandse Nederlandse of Vietnamese markten.

Dus, wat betekent dit? Dit betekent dat we ons inzetten om u te helpen u in contact te brengen met de toonaangevende Vietnamese fabrikanten en tegemoet te komen aan alle vragen tijdens het importproces in Nederland, wat u aanzienlijke heen en weer corresponderende inspanningen bespaart.

Onze missie:

VIEC wil de commerciële vertegenwoordiger worden die de bilaterale handel tussen F&B-fabrikanten en verkopers op zowel Vietnamese als Nederlandse markten faciliteert, hen dichter bij elkaar brengt en hun handels successen brengt door geloofwaardige, kostenefficiënte en risicoarme optimalisaties van de toeleveringsketen.

Onze visie:

IMG 2424 scaled 1 Om de voordelen van alle partijen in de supply chain, van Nederland tot Vietnam en vice versa, betrouwbaar te maximaliseren:

De fabrikanten met groeiende klantenkring in buitenlandse markten

De verkopers met exclusieve leveringen van hoogwaardige producten

De consumenten met verhoogde tevredenheid en welzijn

Wat VIEC voor u doet: Think BIGGER with VIEC.

Op het moment dat u ons aanbod voor Vietnamese producten ziet, wat u ook denkt dat uw “KOPJE THEE!” is, zijn wij er om u te helpen:

Test de markt met kleine bestelhoeveelheden.

Optimaliseer de reis van uw producten: rechtstreeks van de fabriek—geen tussenpersoon—bespaar u tijd en geld door zaken te doen.

VIEC ondersteunt de opzet van een B2B- of B2C-distributiesysteem voor uw bedrijf.

Zorg voor een constante aanvoer met pakketten die passen bij elke maat, vorm of vorm van uw behoeften.

VIEC garandeert haar klanten consistent producten te kunnen distribueren met de hoogste kwaliteit en waarde die tegelijkertijd goed zijn uw portemonnee, zoals we altijd stellen in ons motto: “VIEC – Value, Integrity, Exclusivity, Connections”

Neem voor vragen HIER contact met ons op. 

 

Comments (2)

  1. Exporteren Naar Vietnam Kansen Voor Nederlandse Fabrikanten
    05/11/2021

    […] Het goede nieuws is dat nu de vrijhandelsovereenkomst tussen de Europese Unie en Vietnam (EVFTA) van…, export naar Vietnam lucratief wordt, maar minder uitdagend voor Europese fabrikanten, en vice versa krijgen Vietnamese fabrikanten de toegang tot Europa voor hun producten. Dit is wat Nederlandse fabrikanten kunnen verwachten van een geleidelijk dalend tarief bij export naar Vietnam: […]

  2. Vooruitzicht Internationale Handel Exporteren Naar Vietnam
    30/11/2021

    […] economische groei, wordt Vietnam een nieuwe haven voor veel internationale fabrikanten. Nu de EVFTA is goedgekeurd en in gang is gezet, staan er handelsmogelijkheden met Vietnamese partners open voor meer Europese […]

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.