VIETNAM IMPORT EN EXPORT BLIJVEN POSITIEF TIJDENS DE PANDEMIE

Import Export Your Product Directly No Mediator

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vietnam Import Export van Nederland

Table of Contents

Vietnam Import Export – Een rooskleurig vooruitzicht voor de in- en uitvoer van Vietnam te midden van de wereldwijde pandemie

Ondanks de verwoestende pandemie die het zakelijke landschap bedreigt, lijkt de Vietnamese economie haar zilveren randje te hebben gevonden, aangezien de import, export en handelsoverschotten van het land een warm welkome, gestage groei hebben doorgemaakt.

Terugkijkend naar twee jaar geleden, had Vietnam een handelsoverschot van $ 11,12 miljard, waarmee het de voorspelling van $ 9,94 miljard voor de in- en uitvoer van Vietnam in 2019 overtrof. Te midden van de pandemie-uitbarsting in het daaropvolgende jaar, slaagden de Vietnam-exportstatistieken in 2020 er nog steeds in tekenen van kwaliteit te vertonen . Het SEA-land kon bogen op een exportomzetrecord van ongeveer $ 281,5 miljard in 2020, 6,5 procent jaar-op-jaar hoger, terwijl de importomzet meer dan $ 262,4 miljard bedroeg, 3,6 procent hoger, wat neerkomt op een handelsoverschot van $ 19,1 miljard, het hoogste in de afgelopen vijf jaar.

De eerste vier maanden van de export van 2021 zullen naar schatting in 2020 met 29,6 procent op jaarbasis uitkomen op $ 104,9 miljard, terwijl de invoer waarschijnlijk met 31,8 procent op jaarbasis is gestegen tot $ 103,3 miljard, wat resulteert in een handelsoverschot van $ 1,6 miljard voor de eerste vier maanden van 2021.

Over het algemeen is het een goed teken om te zien dat het land tijdens de pandemie een gestage handelsstroom heeft. Binnen de ex- en importportfolio is het gemakkelijk te zien dat een breed scala aan voedingsmiddelen en dranken (F&B) hebben bijgedragen aan de stijgende exportcijfers van het land. Ondertussen wordt de binnenlandse consument getrakteerd op geïmporteerde specialiteiten uit Europa of Amerika.
Hoewel de recente pieken in het besmettingspercentage in Vietnam enkele voelbare zorgen met zich meebrengen, is het nog steeds een veelbelovend landschap om handel in te drijven met Vietnamese im- en exporteurs. Het land is nog steeds zeer goed in staat om zijn buitenlandse klanten en handelspartners te voorzien van hoogwaardige kleding en F&B-artikelen. Ondertussen staan de consumenten klaar om hun genot van eetwaren afkomstig uit de EU of de VS op te schalen, waardoor deze categorie een aanzienlijk deel uitmaakt van de importproducten van Vietnam.

Als u van plan bent om een kleine distributeur te worden, uw eigen bedrijf met ons te starten, of gewoon deze producten van het type aan de door u geselecteerde markt aan te bieden, laat VIEC u dan helpen!

Fabrieken en groothandels rechtstreeks verbinden tussen Vietnam en Nederland – Vietnam Import Export

Vietnam Import Export vanuit Nederland

VIEC heeft geprobeerd meer variaties toe te voegen aan de steeds evoluerende lijst van importproducten uit Vietnam. Met onze uitgebreide ervaring in het im- en exporteren van goederen, begrijpt VIEC volledig de moeilijkheden van degenen die Europese specialiteiten naar buitenlandse markten willen brengen om te voldoen aan algemene inkoopvereisten of het ontbreken van een import-exportentiteit om hun operatie te ondersteunen.
We zijn ook van mening dat de toeleveringsketen van fabrikant tot consument kan worden verkort en efficiënter kan worden. Deze optimalisatie zal de betrokken partijen machtigen en meer waarde en voordelen opleveren voor eindgebruikers. Dit geloof heeft gediend als de pijler waarop VIEC in 2011 is opgericht.

Wat VIEC heeft bijgedragen aan het invoer- en uitvoerlandschap van Vietnam: De beste Europese en Amerikaanse merken.

Exporteren Nederlandse Melk naar VietnamAls facilitator van Vietnamese im- en export ziet VIEC ook meer mogelijkheden om de instroom van goederen van de Vietnamese markt naar het internationale landschap te vergroten. Aan de andere kant de mogelijkheid voor overzeese producenten om hun producten te verhandelen met binnenlandse Vietnamese ondernemingen en hun weg te banen in de hoofden van de Vietnamese consumenten.
Om de consumenten in Europa en Vietnam nog meer agrarische specialiteiten bilateraal aan te bieden, verbinden we bedrijven rechtstreeks tussen Vietnam en Nederland. Dankzij deze verbinding zal de supply chain van deze producten op de meest efficiënte manier verlopen en dus de meeste waarde toevoegen aan de producten zelf. Bovendien zullen de eindgebruikers aan het einde van de weg het maximale uit deze voordelen kunnen halen. Voor elk type product, van eten en drinken tot meubels en kleding, worden wij de verbindende brug tussen de producenten en hun potentiële klanten.
Omdat we weten dat het beste nog moet komen, blijven we doorgaan op deze weg om meer bedrijven met elkaar te verbinden. VIEC is de exclusieve distributeur voor de Vietnamese markt geworden voor verschillende gerenommeerde bedrijven zoals Swinkels Family Brewers, Créme de la Cream B.V., OGFC, AGI, Tago, Richard Tea, ELJO B.V. etc. brengen hun producten rechtstreeks van fabrieken naar Vietnamese groothandels. Tegenwoordig zijn deze producten te vinden in tal van supermarkten, supermarktschappen in het land. Aan de andere kant zijn we tevreden met het neerzetten van deze eerste voetafdrukken van Vietnam in Nederland, met ons recente project om Vietnamese lychee naar Europese consumenten te brengen als opvallend voorbeeld.
Of u nu Vietnamese goederen wilt importeren op buitenlandse markten, goederen wilt importeren van buitenlandse fabrikanten of een partner wilt vinden om een account voor uw producten op de Vietnamese markt te openen, VIEC is er om u te helpen. We streven ernaar om de exclusieve verbinding tussen klanten en producenten te worden, hen te verbinden en te helpen het beste uit beide werelden te halen.

Wat VIEC doet: U de “cup of tea” bieden voor uw bedrijfsgroei.

Op het moment dat u ons aanbod voor im- en export uit Vietnam bekijkt, wat u ook denkt dat uw “KOPJE THEE!” is, kunt u erop vertrouwen dat we ons inzetten om u te helpen:
Test de markt door uw bestellingen in kleine hoeveelheden te ontvangen.
Optimaliseer de reis van uw producten: Direct van de fabriek – geen tussenpersoon – bespaart u tijd en geld door zaken te doen.
Zorg voor een constante voorraad met verpakkingen die passen bij elke maat of vorm die nodig is voor: Evenementencatering, cadeaus, winkelrekken, enz.
Mocht u meer informatie nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via onze social media pagina’s.

related news

schedule a free Consultation